maandag 1 augustus 2011

Clubhuis Krekelberg nodigt alle senioren van Sint-Amandsberg uit voor BBQ.

Dat de senioren van het Stedelijk Clubhuis ‘Krekelberg’ graag feesten is algemeen geweten. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus 2011 houden zij een twee-daagse BBQ voor alle senioren rond het clubhuis Krekelberg. Dit initiatief kadert in de organisatie van Wijk-aan-Zet , onder de noemer ‘Senioren voor Senioren wijk Dampoort’. De inschrijvingen lopen als een trein. Maar de Krekeltjes zijn alleen tevreden als alle plaatsen bezet zijn en zoveel mogelijk senioren uit de buurt kunnen meegenieten van dit festijn. Voor vrijdag 12 augustus zijn er nog 20 plaatsen beschikbaar. Voor de prijs moet je het niet laten. Voor slechts 8 euro krijg je meerdere stukken vlees, een groentebuffet, brood, boter, een warme aardappel, enz. Achteraf wordt er gezellig gekeuveld en kennisgemaakt, de ideale gelegenheid om de werking van het clubhuis en de vrijwilligers van dienst te leren kennen en kennis te maken met andere senioren uit Sint-Amandsberg.

Praktisch
Stedelijk Clubhuis voor Senioren ‘Krekelberg’Vrijdag 12 augustus 2011. Het clubhuis opent zijn deuren om 11.30 uur; de BBQ begint om 12.45 uur.

Reservatie
Stedelijk Clubhuis voor Senioren ‘Krekelberg’, Krekelberg 18, 9040 Gent-Sint-Amandsberg, tel. 09 228 60 73, e-mail ch.krekelberg@telenet.be
Open van maandag tot en met zondag van 13.30 tot 19 uur.

Geen opmerkingen: