dinsdag 11 januari 2011

Stem Sofie Bracke tot Strafste Gentenaar

Eat For Life 06Ghent Marriott Hotel en De Gentenaar gaan voor het tweede jaar op rij op zoek naar de Strafste Gentenaar. Verdeeld over zeven categorieën verkiezen vakjury en lezers een aantal genomineerden, waaruit op 23 februari de opvolger van straffe Gentenaar Frank De Winne wordt aangeduid. Gentenaars kunnen nog tot 18 januari stemmen op wie zij als meest verdienstelijke Gentenaars van 2010 beschouwen. In de categorie ‘politiek’ kan je kiezen voor Sofie Bracke. Vind je het ook bewonderenswaardig hoe ze sinds een jaar de krachtlijnen uitzet om in Gent een gunstig klimaat te creëren voor ondernemers en werknemers? Hoe ze zich inzet voor een nieuw wetenschapspark en internationale school om Gent als innovatieve kennisregio te profileren? Hoe ze zonder uitzondering elke zaterdag bij Gentenaars aanbelt om te luisteren naar hun noden? En hoe ze dit alles weet te combineren met een jong gezin? Stem dan voor Sofie via deze link:
http://www.nieuwsblad.be/extra/messagent/index.aspx?ref=dg&$P&ID=%2Br885TC22XQKZYEMVcuHrdeXO9vSGoA86G6yV2

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Nominatieronde (8 januari t.e.m. 18 januari): je geeft via de nominatiepagina jouw favorieten in voor de verschillende categorieën. Daarvoor klik je op bovenstaande knop. Dankzij jouw nominatie maak je bovendien ook kans op een etentje in Het Korenhuis en een overnachting in Ghent Marriott Hotel.

2. 25 januari: de jury komt samen en overlegt op basis van het aantal nominaties wie er naar de volgende ronde gaat. Zij hakken de knoop door bij twijfel in een bepaalde categorie. Per categorie blijven er drie favorieten over, die kans maken om dé Strafste Gentenaar te worden tijdens de stemronde.

3. Stemronde (1 februari t.e.m. 17 februari): jij stemt via de stempagina op jouw favoriet(en). Je kan dit binnen elke categorie doen, voor slechts enkele categorieën of voor één categorie. Ook hier maak je met jouw stem kans op een etentje in Het Korenhuis en een overnachting in Ghent Marriott Hotel.

4. Strafste Gentenaar- verkiezingsshow: op woensdag 23 februari zal bekendgemaakt worden wie dit jaar dé Strafste Gentenaar wordt. Tijdens een spetterende show zal elk jurylid voor haar of zijn categorie bekend maken wie door jullie, lezers, per categorie de strafste bevonden is. Als afsluiter van de show onthult voorzitter Daniël Termont wie uiteindelijk volgens jullie en de jury, dé Strafste Gentenaar wordt.

Geen opmerkingen: