donderdag 29 september 2011

Verbind alle wifi apparaten met het 3g netwerk van Mobistar

Met de 3g/wifi modem van Mobistar kunnen alle toestellen met een wifi verbinding toegang krijgen tot het 3g netwerk van Mobistar. Bovendien heeft de klant overal een optimale 3g ontvangst. Deze modem is tegelijk robuust en erg gemakkelijk in gebruik en kost slechts 29 euro bij elk nieuw abonnement op Internet Everywhere Daily, Multi Relax of Multi Max. Laptops, tablets, spelconsoles, fotocamera’s, … voortaan kunnen alle toestellen met een wifi verbinding toegang krijgen tot het 3g-netwerk van Mobistar. Hoe? Dankzij de 3g/wifi modem die Mobistar vanaf vandaag verkoopt in al zijn verkooppunten. Deze kleine modem is compatibel met de gprs-, edge-, 3g/3g+ netwerken en heeft een simkaart die automatisch het beste mobiele netwerk kiest. De modem biedt de mogelijkheid om alle toestellen via wifi met het internet te verbinden. Surfen op het 3g-netwerk van Mobistar wordt dus kinderspel, zelfs voor klanten met een tablet die enkel over een wifi-verbinding beschikt, bijvoorbeeld.

De 3g/wifi-modem is tegelijk robuust en gemakkelijk in gebruik, aangezien er ook geen software geïnstalleerd moet worden. Zodra de simkaart in het toestel zit, hoeft de klant enkel nog de modem in te schakelen, waarna de 3g/wifi modem in de lijst van wifi netwerken verschijnt. Daarna kan de klant draadloos verbinding maken met het netwerk, gewoon door een geheime code in te voeren, zoals bij om het even welke wifi modem. Bijkomend voordeel: de 3g/wifi-modem biedt iedereen met een compatibel 3g-toestel, of dat nu een smartphone is of een tablet, een betere “indoor”-dekking. Wanneer de klant de modem op de plek in zijn woning of op kantoor plaatst waar de netwerkdekking het best is (bv. dicht bij het raam), krijgt hij overal een optimale 3g-ontvangst.

De 3g/wifi modem wordt idealiter gecombineerd met Internet Everywhere Multi, de enige databundel op de Belgische residentiële markt die gedeeld kan worden door verschillende simkaarten (telefonie of data), indien die onder hetzelfde contract bij Mobistar staan. Daarom kost de 3g/wifi modem ook maar 29 euro voor klanten die een abonnement nemen op Internet Everywhere Daily (24 maanden), Multi Relax (12 maanden) of Multi Max (12 maanden). Andere klanten kunnen de 3g/wifi modem aanschaffen tegen de prijs van 99 euro. De eigenaars van een iPad die voor 31 december 2011 intekenen op een Internet Everywhere Multi-abonnement (met microsimkaart) krijgen van Mobistar nog een extra cadeautje: een jaar gratis toegang tot de elektronische versie van een grote Belgische krant (hetzij De Standaard of Het Nieuwsblad, hetzij Le Soir).

Geen opmerkingen: