donderdag 2 februari 2012

Nieuwe videoclip Madonna in primeur in Sint-Pietersstation

Vanaf vrijdagnamiddag 3 februari om 15.00u kunnen de treinreizigers van het station Gent-Sint-Pieters in primeur de allernieuwste videoclip 'Give me all your luvin’ van Madonna bekijken. Het Sint-Pietersstation is één van de grote Belgische stations dat beschikt over een digitaal out-of-home netwerk met LED-schermen, een nieuw reclamemedium waarmee alleen al in Gent minimum 50.000 pendelaars worden bereikt. Deze digitale beeldschermen kaderen in de strategie van de NMBS Holding om de stationsbeleving zo aangenaam mogelijk te maken. Het is een initiatief van de NMBS-Holding en Publifer.

De Amerikaanse televisiekijkers krijgen de nieuwe videoclip vannacht als eersten te zien. De Gentse treinreizigers kunnen de nieuwste van Madonna vanaf morgen een week lang bekijken aan het begin van de onderdoorgang in het station Gent-Sint-Pieters. Om de verstaanbaarheid van de treinboodschappen niet te hinderen zal de clip in het station zonder geluid te bekijken zijn. Muziekliefhebbers worden doorverwezen naar #playmadonna waar ze het nummer kunnen downloaden.

De gloednieuwe single van Madonna is geschreven en geproducet door de Franse DJ Martin Solveig. Madonna krijgt vocale ondersteuning van M.I.A. en Nicki Minaj. Het nummer is de voorloper van haar nieuwe album ‘MDNA’ dat eind maart 2012 uitkomt, 4 jaar na haar vorige plaat ‘Hard Candy’.

Geen opmerkingen: