dinsdag 14 juni 2011

Gratis voetbalwedstrijden voor klanten van Belgacom TV

Belgacom heeft goed nieuws voor de voetballiefhebbers: vanaf de aftrap van de volgende competitie zijn al de wedstrijden waarvoor Belgacom de rechten heeft gratis te bekijken door alle klanten van Belgacom TV. Belgacom had een aanzienlijk hoger bedrag geboden dan drie jaar geleden voor de exclusieve rechtstreekse uitzending van alle voetbalwedstrijden van de eerste divisie (Jupiler Pro League) voor de volgende drie seizoenen. De Profliga heeft op 10 juni beslist te kiezen voor een ander bod. Belgacom krijgt de uitzendrechten van de 150 zaterdagavondwedstrijden (5 per speeldag) en 29 tot 31 play off wedstrijden, of in totaal 180 wedstrijden per seizoen. Belgacom had voor dit pakket 1 miljoen euro geboden.

Belgacom heeft nu goed nieuws voor de voetballiefhebbers: vanaf de aftrap van de volgende competitie zijn al de wedstrijden waarvoor Belgacom de rechten heeft gratis te bekijken door alle klanten van Belgacom TV. Ook Multilive is voortaan gratis te volgen op zaterdag. Alle klanten van Belgacom TV konden de voorbije zes jaar al genieten van één gratis wedstrijd per speeldag. Nu kunnen alle klanten van Belgacom TV dus gratis 5 wedstrijden per speeldag van de reguliere competitie 2011-2012 bekijken en ook nog een aantal play off wedstrijden.

De ervaring leert dat er ook op zaterdag nog heel mooie affiches zullen zijn, ook met de topploegen uit het klassement. Zo zullen ten minste 25% of zeker 10 wedstrijden van zowel Anderlecht, Standard, Club Brugge, Racing Genk als AA Gent rechtstreeks te zien zijn op Belgacom TV. Gemiddeld 75% van de wedstrijden van de andere clubs zullen te volgen zijn op Belgacom TV. De klant heeft dus geen speciaal voetbalabonnement meer nodig. Belgacom zal de komende weken met alle klanten van My Club en All Foot persoonlijk contact opnemen. Zij hoeven niets te doen; hun lopende abonnement eindigt op 1 juli en zij krijgen automatisch een creditnota met terugbetaling van wat hen voor de lopende maand al zou zijn aangerekend.

Geen opmerkingen: