donderdag 11 november 2010

Eindejaarsconcert voor senioren met Leah Thijs

Het Gentse stadsbestuur organiseert jaarlijks in december een eindejaarsconcert voor de Gentse senioren als eindejaarsgeschenk. Dit jaar nodigt de Seniorendienst Leah Thijs, bekend als madame Marianne uit de serie ‘Thuis’ op één, uit. Leah is niet alleen een goede actrice maar ook een zangeres om U tegen te zeggen. My Tribute to the Diva is Leah’s persoonlijk eerbetoon aan een van de grootste Hollywoodlegendes aller tijden: Marlene Dietrich. Leah zal met haar zevenkoppige band een concert brengen, precies zoals Marlene dat enkele decennia geleden deed. Zij wordt begeleid door een ritmesectie onder de bezielende leiding van Remko Devroede, die met brio de originele arrangementen vertolkt die werden geschreven door Han Flintrop. Leah geeft op een weergaloze manier gestalte aan deze diva en slaagt er op een geweldige manier in de wisselende stemmingen van weemoed en uitbundigheid die de legendarische liederen van Marlene zo aangrijpend maken, op een perfecte manier weer te geven. De pracht en praal van de concerten van weleer zullen niet ontbreken.

Praktisch:
Congrescentrum ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2 - Citadelpark, 9000 Gent
Wanneer: maandag 6 december 2010, om 14.00 uur, deuren open om 14 uur
Reserveren: Reserveren kan vanaf maandag 15 november 2010 via Gentinfo, tel. 09 210 10 10, van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur. Prijs: 3 euro

Kaarten zijn vanaf maandag 15 november 2010 verkrijgbaar in de Stadswinkel, Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent, van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur, woensdag tot 18 uur en zaterdag van 9 tot 11.30 uur.

Geen opmerkingen: